Hyaluronihappohoidot - My CMS
19252
page-template-default,page,page-id-19252,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hyaluronihappohoidot

Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Mieltä virkistävää kauneutta turvallisesti ja luonnollisesti ilman kirurgin veistä

Hyaluronihappohoidot

 

Kasvohoito täyteaineilla juonteiden täytöstä kasvojen kohotukseen & Profhilo syväkosteutus Juvéderm täyteaineilla on tehty hoitoja menestyksekkäästi jo 20 vuoden ajan.

Täyteainehoidot tehdään pääasiassa pistämällä hyaluronihappoa ihon alle sekä lisäämään ihon kosteutta että korjaamaan kasvojen omien tukikudosten menetystä.

 

Hyaluronihappo on solujen pinnalla ja soluväleissä normaalisti esiintyvä glykosaminoglykaaneihin kuuluva polysakkaridi, eräänlainen sokeri, jota elimistö rakentaa ja hajottaa koko ajan. Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä jopa 100-kertaisen määrän vettä kudosvälitilassa. Se toimii ihossa kosteuttavana ja nivelnesteessä voitelevana elementtinä. Ensimmäiset käyttökelpoiset täyteaineina käytettävät hyaluronihappo hydrogeelit saatiin aikaiseksi1990-luvulla, kun pystyttiin tuottamaan ihmisen oman hyaluronihapon kaltaista tarpeeksi puhdasta tuotetta.

 

Ruiskuissa myytävä hyaluronihappo on väliaikainen, steriili, hajoava, kirkas, väritön, palamaton hydrogeeli. Ihoon pistettäviä hyaluronihappoja on yleensä kahta lajia: on ristiinsitomattomia kosteuttavia, vähemmän aikaa ihossa pysyviä hydrogeelejä tai ristiinsidottuja, kudosvolyymin menetystä korjaavia tai kohottavia hydrogeelejä. Näissä jokainen tuotemerkki ja tarkempi rakenne on täysin erilainen kuin toisessa vastaavassa tuotteessa eli saman tuotesarjan sisälläkään olevia tuotteita ei voi verrata toisiinsa suoraan, vaan tuotteen tarkempi rakenne pitää ammattilaisen tuntea ja ymmärtää.

 

Hyaluronihappovalmisteet luokitellaan EU:ssa lääkinnällisiksi laitteiksi (englanniksi medical device). Asiakkaan vastuulle jää tarkistaa mikä ainetta käyttävän ihmisen koulutus on, mitä ainetta hoitopaikassa käytetään ja mistä se on hankittu, koska lääkinnällisiin laitteisiin ei liity vastaavaa valvontaa kuin esimerkiksi ihon pinnalla käytettävään kosmetiikkaan. Tästä lisää TUKESin eli Turvallisuus- ja kemikaaliturvallisuusviraston sivuilta https://tukes.fi/omallavastuulla.

 

Kasvoja muotoilevia ja kohottavia hyaluronihappovalmisteita on esimerkiksi Juvéderm VycrossÒ tuoteperhe, jossa on eri aineet esimerkiksi leuan, huulien ja poskipäiden muotoiluun.
Syväkosteuttavia valmisteita kuten on esimerkiksi Juvéderm Vycross -sarjassa Juvéderm Volite tai IBSA:n Profhilo, joka on nykyaikainen hydrogeeli. 

 

Juvéderm ja Profhilo hyaluronihappohoidot antavat kasvoille pitkäaikaisen, jopa vuosia kestävän virkistyneen ilmeen.

hyaluronihoito

profhilo_syvakosteutus

kasvohoito_tayteaineella

 • Botuliinitoksiini

  Oikealla pistostekniikalla ja annostelulla botuliini on turvallinen käyttää.

 • Hyaluronihappohoidot

  Juvéderm ja Profhilo antavat kasvoille pitkäaikaisen, jopa vuosia kestävän virkistyneen ilmeen.

 • Kaksoisleuka

  Belkyra on EU:n lääketurvallisuusviraston hyväksymä esteettinen, ei-kirurginen hoitomuoto kaksoisleuan hoitoon.

 • Kainaloiden liikahikoilu

  Botuliinitoksiini-injektiohoito (Botox-hoito) tehoaa kainaloiden, kämmenten ja jalkapohjien liikahikoiluun.

Ajanvaraus

Siirry tästä varamaan aika vastaanotolle. Esteen sattuessa, muistathan aina perua aikasi.

SIIRRY AJANVARAUKSEEN

Yhteystiedot

Esteettinen lääkäri Eija Pitkänen Hämeenkatu 9, 3. krs 33100 Tampere. Puhelin: 050-4130230. Sähköposti: info@eijapitkanen.fi

Maksuvaihtoehdot

Meillä voit maksaa Visalla, Mastercardilla sekä käteisellä.

 • Kemialliset kuorinnat

  Lääkärin tekemä kemiallinen kuorinta auttaa akneen, aknearpiin ja aurinkovaurioihin ja niiden aiheuttamiin juonteisiin ja lisäksi ne hoitavat maksaläiskiä (melasmat).

 • Huulten muotoilu

  Huulet ovat kasvojen keskipiste. Laadukkailla Juvéderm-täyteaineilla ja oikealla pistostekniikalla saadaan aina luonnollinen ja kestävä lopputulos.

 • Krooninen migreeni

  Kroonisen migreenin hoito botuliinitoksiinilla on oikein tehtynä turvallinen toimenpide, josta monet saavat pysyvän hyödyn.

 • Lääkäri Eija Pitkänen

  Esteettinen lääkäri Eija Pitkänen on tehnyt esteettisiä botuliinitoksiinihoitoja vuodesta 2005 ja täyteainehoitoja vuodesta 2009.

Pistoshoito kuvina

botoxhoito
ammattimainen_pistoshoito
esteettinen_hoito
pistoshoidot_eija_pitkanen
kasvohoito
Slide 1
Slide 2
Slide 3
eija_pitkanen4
eija_pitkanen6
eija_pitkanen7
eijapitkanen_8
eijapitkanen9
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Eijan blogi tulossa pian luettavaksi

  Kiitos

  Ensikohtaamisesta asti asiakas otettiin lämmöllä vastaan, luoden rentouttava olotila, mikä sitten jatkui täydellisesti koko hoidon ajan.
  Ihana paikka, ihana tunnelma, ihana ammattitaitoinen henkilökunta.

  Eija on ammattilainen

  Erittäin korkeatasoinen hoito, jossa työtä tehdään asiakkaaseen todella paneutuen ja häneen panostaen. Ei mitään hutilointeja ja puolivillaisuuksia täällä!

  Jännitti kovasta, mutta oli se sen arvoista

  Heti ovella vastaanotto oli lämmin, ja hoito tehtiin omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tilat olivat rauhalliset ja kauniit, ja palvelu erinomaista. Suosittelen!

  Ihanaa, ei enää migreeniä!

  Mahtava paikka! Kiitos Eijalle rentouttavasta ja asiantuntevasta hoidosta. Suosittelen lämpimästi!

  huulien_muotoilu

  Happokuorinta

  huulten_muotoilu

  esteettinen_hoito